LNK Properties uzsāk dzīvokļu pārdošanu vērienīgajā “Heart of Hanza” projektā, pārdoti jau 40% dzīvokļu

Nekustamo īpašumu attīstītājs “LNK Properties” uzsāk dzīvokļu pārdošanu daudzdzīvokļu kompleksa projektā “Heart of Hanza”, kas atrodas pašā Rīgas sirdī – Hanzas ielā – starp Rīgas jūgendstila pērlēm un modernajiem Skanstes biznesa kvartāliem. Šobrīd jau rezervēti vai pārdoti gandrīz 40% dzīvokļu un to cenas ir sākot 177 tūkstošiem eiro.  

 

“Attīstot projektu “Heart of Hanza”, domājam par jaunajiem speciālistiem un ģimenēm ar bērniem, kam viss svarīgais nepieciešams rokas stiepiena attālumā. Biznesa centri, izglītības iestādes, Rīgas labākie restorāni, kultūras telpas, izklaides vietas, sporta infrastruktūra, kā arī aktīvās atpūtas iespējas. Šī būs patiesa oāze pilsētas centrā ar slēgtu teritoriju, privātu dārzu, bērnu laukumiem, speciālu teritoriju mājdzīvniekiem un atpūtas zonām. Projekts būs ne tikai komfortabla dzīves telpa jaunajiem iedzīvotājiem, bet arī unikāls ieguldījums pilsētvides attīstībā”, stāsta “LNK Properties” valdes locekle Aleksandra Strode.

 

“Kopā ar labi zināmo, uzticamo attīstītāju ar vietējo kapitālu “LNK Properties” esam uzsākuši dzīvokļu pārdošanu vērienīgajā projektā “Heart of Hanza”. Apvienojot mūsu know-how, piedāvājam augstākās kvalitātes dzīvesvietu un īpašuma iegādes pakalpojuma kvalitāti. Šis projekts ir vieta, kur pilsētas ritms savijas ar ģimenēm draudzīgu vidi, ļaujot baudīt Klusā centra idilli un nodrošinot mājīgu dzīvi arī mājas mīluļiem. Projektā ir rūpīgi pārdomāta katra detaļa, sākot no plānojuma līdz apdares materiāliem. Ir radīta dzīvesvieta, kur ikviens jutīsies īpaši – kā mājās”, stāsta “Latvia Sotheby’s International Realty” īpašniece Ilze Mazurenko.

 

Kompleksā ir paredzēti dzīvokļi ar platību no 49 līdz 350 kvadrātmetriem, 6. un 7.stāva dzīvokļiem būs plašas āra terases Dienvidu saules baudīšanai. “Heart of Hanza” ir daudzfunkcionāla ēka, kas saviem iedzīvotājiem piedāvā plašu pakalpojumu klāstu – kompleksu papildinās gan privāta trenažieru zāle, gan privātais bērnudārzs ar vakara grupiņām. Projekta pirmais stāvs atvēlēts veikaliem un kafejnīcām – “Elegantās beķerejas apmeklējums varēs kļūt par iecienītu rituālu gan vietējiem iedzīvotājiem, gan kvartāla viesiem, ļaujot ikvienam baudīt svaigi pagatavotu kafiju un tikko ceptas smalkmaizītes”, piebilst A.Strode.

 

Ēka ir projektēta, ņemot vērā A klases energoefektivitātes rādītājus, kurus nodrošina iekārtu un materiālu izvēle, mezglu risinājumi un būvniecības kvalitāte. Visos dzīvokļos paredzēta apkures regulēšanas funkcija un tiks izbūvēta individuāla ventilācijas sistēma ar rekuperatoru siltuma atgūšanai. Hanzas ielas fasāde būs izgaismota, ietves sakārtotas un rosīgā tirdzniecības aleja radīs drošu un sakārtotu vidi apkaimes iedzīvotājiem un pilsētas viesiem no agras rīta stundas līdz pat vēlam vakaram.

 

Ēku paredzēts nodot ekspluatācijā 2026. gada pavasarī un kopējais projekta plānotais investīciju apjoms ir 35 miljoni eiro.