Ilgtspējīga būvniecība - LNK Properties   jaunais projekts “Tūjas pie jūras”

“LNK Properties” attīsta jaunu nekustamo īpašumu projektu “Tūjas pie jūras” - zaļo ciematu Vidzemes jūras piekrastē. Jaunais projekts atrodas klusā vietā, meža ielokā netālu no jūras krasta, starp Saulkrastiem un Tūju. Ciematu veido 37 zemesgabali platībā no 1318 līdz 1713 m2. Zemesgabali tiek piedāvāti apbūvei, kā arī sadarbībā ar Latvijas uzņēmuma MyCabin gatavām moduļu mājām platībā no 16 – 100 m2. Kopējais “LNK Properties” investīciju apjoms projektā sastāda 2,5 milj. EUR  

 

 “Šī ir idilliska vieta, kur rast saikni ar dabu un pavadīt ne tikai mierpilnas brīvdienas un rāmas darbdienas, bet arī ļauties mazpilsētas šarmam un nesteidzīgam dzīves ritmam. Ciemats atrodas tuvu galvaspilsētai, tajā pašā laikā sniedz iespēju baudītu to, ko piedāvā Vidzemes jūrmalas piekraste! Īpašumi izvietoti atstatus viens no otra, tādejādi nodrošinot privātumu. Projekts veidots ar skatu nākotnē, domājot par ilgtspējību, nākamajām paaudzēm un cieņpilnu resursu izmantošanu”, projekta priekšrocības skaidro “LNK Properties” valdes locekle, dzīvojamo nekustamo īpašumu departamenta vadītāja Aleksandra Strode.

 

LNK Properties šo projektu attīsta sadarbībā ar Latvijas uzņēmumu MyCabin, kas piedāvā skandināvu stila vissezonas moduļu mājas, kuras iespējams savstarpēji komplektēt, veidojot individuālu mājokli. “Tūjas pie jūras” zemes gabalos mājas ir savstarpēji kombinētas, un gala pircējs varēs tās apdzīvot un iekārtot atbilstoši savām individuālajām vajadzībām. 

 

“Sadarbībā ar LNK Properties esam izveidojuši pārdomātus brīvdienu māju īpašumus, kur ģimenes varēs atpūsties pie dabas, ekoloģiskā, mūsdienīga dizaina vidē,” saka MyCabin dibinātājs un vadītājs Ģirts Draugs. “Atrodot pareizos partnerus un veiksmīgi uztverot tirgus tendences, mēs varam sniegt augstas kvalitātes risinājumus, kas atbilst pasaules standartiem un pircēju vēlmēm un vajadzībām.”, turpina Ģ. Draugs.

 

Projekta “Tūjas pie jūras” moduļu mājas ir ekoloģiski draudzīgas, izmantotie izejmateriāli ir Latvijā ražoti kokmateriāli ar atbilstošo sertifikāciju un klasi, kuri iegūti un apstrādāti ilgtspējīgā veidā. Ražošanas procesa un kvalitātes kontrole, izmantotie siltināšanas materiāli būs noteicošais faktors efektivitātei. Tāpat standartizējot ražošanas procesus, tiek nodrošinātas arī zemākas izmaksas. 

 

Jaunajam projektam izvēloties Latvijas dizaina mājas, LNK Properties atbalsta ne tikai vietējos uzņēmējus, bet arī veicina ilgtspējīgu būvniecību. Kā uzver A. Strode: “Mūsu projekti ir pārdomāti un būvēti tā, lai samazinātu CO2 izmešu apjomu un kļūtu videi draudzīgāki, lai būtu izmantoti ekoloģiski tīri vai pārstrādāti materiāli. Ilgtspējīgi mājokļi, kurus būvējot un kuros dzīvojot, mēs radām iespējami mazāku ietekmi uz klimatu, neveicinām tā izmaiņas.” 

 

Mājokļi un dzīves telpa projektā “Tūjas pie jūras” tiek veidota videi draudzīgā veidā, neatsakoties no ierastajām ērtībām, komforta un kvalitātes standartiem, tajā pašā laikā saglabājot tīru un veselīgu vidi. Vairāk par projektu www.tujaspiejuras.lv